Inspelning av CD klar! Nu återstår mixning och layout.

Nu i augusti avslutades den sista inspelningen av systrarnas CD-skiva. Vi tror att resultatet kommer att bli fantastiskt!

Det arbete som återstår nu är, förutom mixning, att göra ett vackert häfte med alla texter, så att man kan följa med i gudstjänsten, vilket innebär en ytterligare kostnad på 15 000 kr. Vårt mål är att allt ska bli klart till första advent. Be gärna att inga hinder stöter på. 

Bakgrund:

Sedan flera år är det många som har bett oss om att spela in en CD-skiva med vår liturgi. Och visst förtjänar denna liturgi med bibliska texter och musik komponerad av dominikanen André Gouzes att spridas. En CD-skiva kan vara ett sätt att låta människor dela vår bön.

 Vi har nu börjat öva på de vackra Tenebrae-gudstjänsterna, som vi firar i Stilla Veckan. 

Texterna är mycket starka och talar om Jesu lidande, död och uppståndelse, i sanning en sammanfattning av vår tro och en verklig evangelisation!

Dominikanbroder Marie-Augustin från Helsingfors dirigerar, och bröder och systrar från Skandinavien, samt vänner, deltar. På grund av att vi är så utspridda och det är svårt att samlas kommer projektet att ta tid. 

Kostnader för resor, inspelnings-tekniker, upptryckning av CD-skivorna med mera är höga, så gåvor tas tacksamt emot. Allt som allt beräknas det uppgå till 150 000 kronor. Hittills har vi fått in gåvor på 50 000 kronor och vi har även fått ett löfte om bidrag från Ansgarswerk.

Vill ni stödja projektet ekonomiskt?

I så fall kan ni beställa en CD-skiva

i förväg för 200 kr (porto 25 kr tillkommer för den som vill ha den skickad per post).

Glöm inte att ange adress och telnr.

Köper man mer än en CD kostar de 180 kr/styck.

Vill man utöver beställningen stödja CD-projektet med en gåva får man ett exemplar av broder Andrés bok om liturgi Det eko som blir kvar när flamman gått förbi.

Obs! Ni som redan gett en extra gåva, säg till så får ni också boken.

Swishnummer: 123 396 9219

BG: 228-6847

Märk inbetalningen ”CD-projekt”